Yritysinfo

Lahtisen Vahavalimon toiminta

1. Vahan käsittely

Puhdistamme asiakkaiden toimittamia romuvahoja, jotka koostuvat kehistä irrotetuista sikiökakuista ja kuorimavahasta. Käytämme kuumaa höyryä vahan sulatukseen.

Puhtaan vahan sulatamme 300 litran öljyvaippa-astiassa. Kuumennamme vahan 120-asteiseksi ja pidämme sitä tässä lämpötilassa yön yli. Seuraavana päivänä pumppaamme 100-asteisen mehiläisvahan nauhakoneen säiliöön. Nauhakoneella valmistamme sulasta vahasta 3 mm paksua vahanauhaa. Nämä vahanauharullat varastoimme noin kuukaudeksi tekeytymään. Kennokoneella ajamme vahanauharullat vahapohjukkeiksi.

2. Kynttilätarvikkeet

Valmistamme kynttiläntekijöille mehiläisvahalevyjä lähes 20 eri värissä. Valikoimissamme on  myös runsaasti erilaisia kynttilämuotteja, sydänlankoja, värejä, tuoksuja, parafiinia, steariinia, soijavahaa ja muita kynttilänvalmistustarvikkeita.

3. Saippuatarvikkeet ja raaka-aineet kotikosmetiikkaan

Saippuantekoon valikoimastamme löytyy paljon erilaisia saippuamassoja, -muotteja, -värejä ja tuoksuja. Myös lipeä palasaippuoiden tekoon löytyy valikoimastamme.
Kotikosmetiikan valmistajille löytyy runsaasti erilaisia mehiläisvahoja, öljyjä ja eteerisiä öljyjä sekä purkkeja.

4. Hunaja ja mehiläisvaha

Ostamme ja myymme  rajoitetusti kotimaista mehiläisvahaa.

Rekisteriseloste

Lahtisen Vahavalimo Ky noudattaa tietosuoja-asetusta. Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä rekisterimme tietojen käsittelystä. Henkilötietojasi käsitellään ja suojataan määrittelemiemme toimintatapojen mukaisesti.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä:

Lahtisen Vahavalimo Ky

Puujaanlenkki 420

12100 OITTI
Suomi

Y-Tunnus 0830591-7

www.lahtisenvahavalimo.fi

myynti@lahtisenvahavalimo.fi

 

Rekisterin nimi

Lahtisen Vahavalimo Ky

Kuka valvoo henkilötietojasi

Suomalainen yritys Lahtisen Vahavalimo Ky valvoo henkilötietojasi ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Rekisterin tietoihin pääsevät ainoastaan oma henkilökuntamme tai muut henkilöt, joilla on siihen työnsä puolesta oikeus, kuten tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Emme välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Lahtisen Vahavalimon ulkopuoliselle osapuolelle.

Rekisterin pitämisen oikeudellinen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja sinun tehdessä ostoksia Lahtisen Vahavalimon verkkokaupassa tai kun luot itse Lahtisen Vahavalimon verkkokauppaan käyttäjätunnuksen. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme hallinnoimaan tilauksiasi ja toimittamaan ne sinulle.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen ja kehittäminen sekä markkinoinnin kohdentaminen eri asiakasryhmille. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Voit pyytää milloin tahansa maksutta tietoa itseäsi koskevista tiedoista, jotka olemme tallentaneet, ja oikeuksistasi korjata ja poistaa kyseisiä tietoja. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

myynti@lahtisenvahavalimo.fi

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
  • Asiakkaan tilaamat tuotteet
  • Tilauksissa käytetyt toimitus- ja maksutavat
  • Lähetysten seurantatiedot

Rekisteriä säilytetään  Magenton verkkokauppa ja NetBaron taloushallinto -ohjelmissa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään pääsääntöisesti rekisteröidyiltä itseltään asiakkuuden tai muun asiallisen yhteyden alkaessa ja kestäessä.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisterijärjestelmä on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Rekisteröityjen oikeudet

Sinulla on lain asettamissa rajoissa oikeus saada nähtäväksi, mitä tietoja Lahtisen Vahavalimo Ky on sinusta kerännyt, vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista tai poistamista, kieltää Lahtisen Vahavalimoa käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin.

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää ottamalla yhteyttä Lahtisen vahavalimoon tämän rekisteriselosteen alussa mainittuja yhteystietoja käyttäen, noudattamalla markkinointiviesteissä olevia ohjeita sekä muokkaamalla käyttäjätilisi asetuksia.