Tervetuloa verkkokauppaamme

Ostoskori tyhjä

Neem-öljy 100 ml

6,50 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Neem-öljyä käytetään laajasti Kaakkois-Aasiassa, etenkin Intiassa lääkkeenä ja kosmetiikan ainesosana. Neem-öljy valmistetaan neem-puun lehtiä ja siemeniä murskaamalla. Se sisältää 35 biologisesti aktiivista ainesosaa ja sillä on antibakteerisia ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia.
Ei sisäisesti käytettäväksi !
Suositellaan, että ihonhoidossa neem-öljy laimennetaan 2-5 %. Öljy on erittäin voimakastuoksuista. Tuoksua voi parantaa lisäämällä siihen jotain eteeristä öljyä. Se on myös paksua ja jäykkää ja vaatii joskus hieman lämmitystä palautuakseen nestemäiseksi.

Yksityiskohdat

Species Melia azadirachta Alkuperämaa Intia Valmistusmenetelmä kylmäpuristettu Neem-öljyä käytetään laajasti Kaakkois-Aasiassa, etenkin Intiassa lääkkeenä ja kosmetiikan ainesosana. Neem-öljy valmistetaan neem-puun lehtiä ja siemeniä murskaamalla. Se sisältää 35 biologisesti aktiivista ainesosaa ja sillä on antibakteerisia ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia. Ei sisäisesti käytettäväksi ! Suositellaan, että ihonhoidossa neem-öljy laimennetaan 2-5 %. Öljy on erittäin voimakastuoksuista. Tuoksua voi parantaa lisäämällä siihen jotain eteeristä öljyä. Se on myös paksua ja jäykkää ja vaatii joskus hieman lämmitystä palautuakseen nestemäiseksi.

Lisätiedot

Tuotekoodi 3332
Paino 0.1000