Näytetään kaikki 3 tulosta

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevyt

Ihanat aidot Lahtisen mehiläisvahalevyt kynttilöiden valmistamiseen. Tee itse kynttilät helposti. Mehiläisvahalevyistä kynttilät syntyvät helposti niin pienissä kuin suuremmissakin käsissä. Kynttiläraaka-aineista parhain ja ekologisin.
Mehiläisvahan aito väri on keltainen, mutta valmistamme mehiläisvahalevyjä kynttilänvalmistukseen myös useissa muissa väreissä.

Mehiläisvahalevyillemme on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Jos teet vahalevystä kaksi kynttilää, valitse sydänlangaksi SU3x9, SU3x10 tai SU3X11.

Jos säilytät kynttilöitä pidempään, säilytä ne huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Viileässä vahan pintaan tulee ns. vahahärmää, jonka saa pois lämmittämällä kynttilän pintaa varovasti esim. hiustenkuivaajalla.

Tällä hetkellä menekin ollessa suurimmillaan, emme pysty takaamaan sähköpostilla tehtyjen tilausten saatavuutta. Mikäli olet noutamassa tuotteita meiltä, tee tilaus etukäteen verkkokaupassa.

Kaikkia valikoimissamme olevia värejä valmistuu pikkuhiljaa lisää. Lisäämme ne sitä mukaa verkkokauppaan. Koska mehiläisvahalevyjen tekeminen ja “kypsyminen” laadukkaiksi vie aikaa, emme pysty saamaan kaikkia värejä myyntiin yhtäaikaa. Menekki on myös näin sesonkiaikana erityisen kovaa, mikä tietysti on erittäin mukavaa. Yritämme palvella verkkokauppamme asiakkaita kuitenkin mahdollisimman hyvin.

TILAUKSIA ON NYT PALJON, JOTEN MALTTI ON VALTTIA ! 

KUTEN KAUPASTA NÄKYY, VAHALEVYJÄ EI TÄNÄ VUONNA JUURIKAAN ENÄÄ VALMISTU. OLETTE TÄYSIN YLLÄTTÄNEET MEIDÄT  JA SIITÄ KAIKILLE SUURET KIITOKSET. MEHILÄISVAHALEVYJÄ VALMISTUU TAAS TAMMIKUUSSA, VANHOJA SUOSIKKEJA JA JOKIN UUSIKIN VÄRI. OIKEIN IHANAA JOULUNAIKAA JA POLTTAKAA KYNTTILÖITÄNNE TURVALLISESTI ! NYT ON AIKAA VAIKKAPA SAIPPUA-ASKARTELUILLE.

 

 

 

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevyt

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevy, keltainen

3,50 27,00 

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevyt

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevy, kettu

3,50 27,00 

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevyt

Lahtisen mehiläisvahakynttilälevy, puuteri

3,50 27,00 

Mehiläisvahalevyjä ammattitaidolla jo vuodesta 1908. Mehiläisvaha on kynttilämateriaaleista ekologisin, se ei kuluta uusiutumattomia luonnonvaroja.