Tervetuloa ostoksille! Olemme Suomen vanhin mehiläisvahaan erikoistunut yritys, joten valikoimamme käsittää mehiläisvahaa eri muodoissa. Sen lisäksi meillä on laaja valikoima  raaka-aineita kosmetiikan, kynttilöiden ja saippuoiden valmistukseen. Erityisen ylpeitä olemme mehiläisvahalevyistämme. Niitä olemme valmistaneet jo vuodesta 1908 täällä samassa paikassa Hausjärven Puujaan kylässä nyt jo kolmannessa polvessa.

Verkkokaupan lisäksi meillä on pieni myymälä, jossa voitte asioida tiistaista perjantaihin klo 08.00 – 15.00, muina aikoina sopimuksen mukaan.  

Mehiläishoitaja, jos haluat vaihtaa omaa vahaasi levyiksi, soittele 0404848080 tai lähetä sähköpostia sopiaksesi vaihdosta, varsinkin jos kysymyksessä on isommat määrät. Ostamme myös mehiläisvahaa, kysy voimassa olevaa hintaa !

EMME OTA VASTAAN PUHDISTAMATONTA VAHAA !

Maailmanlaajuinen raaka-ainepula vaikuttaa meihinkin. Joidenkin kynttiläraaka-aineiden saatavuuksissa on ongelmia ja myös niiden hinnat ovat nousseet. Hinnanmuutokset meistä riippumattomista syistä pienelläkin aikavälillä ovat mahdollisia.

Huomioithan myös, että normaali laskuvaihtoehto on vain sopimusasiakkaille.

Verkkokaupan minimiostoraja on 20 €.

Toimituksissa saattaa esiintyä pientä viivästymistä ajoittaisen henkilöstöpulan vuoksi, mutta teemme parhaamme, että tilauksenne olisi teillä mahdollisimman pian.