Tervetuloa ostoksille! Olemme Suomen vanhin mehiläisvahaan erikoistunut yritys, joten valikoimamme käsittää mehiläisvahaa eri muodoissa. Sen lisäksi meillä on laaja valikoima  raaka-aineita kosmetiikan, kynttilöiden ja saippuoiden valmistukseen. Erityisen ylpeitä olemme mehiläisvahalevyistämme. Niitä olemme valmistaneet jo vuodesta 1908 täällä samassa paikassa Hausjärven Puujaan kylässä nyt jo kolmannessa polvessa.

Verkkokaupan lisäksi meillä on pieni myymälä, jossa voitte asioida tiistaista perjantaihin klo 08.00 – 15.00, muina aikoina sopimuksen mukaan. Mehiläishoitaja, jos haluat vaihtaa omaa vahaasi levyiksi, soittele 0404848080 tai lähetä sähköpostia sopiaksesi vaihdosta, varsinkin jos kysymyksessä on isommat määrät.

Maailmanlaajuinen raaka-ainepula vaikuttaa meihinkin. Joidenkin kynttiläraaka-aineiden saatavuuksissa on ongelmia ja myös niiden hinnat ovat nousseet. Hinnanmuutokset meistä riippumattomista syistä pienelläkin aikavälillä ovat mahdollisia.

Huomioithan myös, että normaali laskuvaihtoehto on vain sopimusasiakkaille.

Verkkokaupan minimiostoraja on 20 €.

OLEMME LOMALLA 23.12.22-08.01.2023 VÄLISEN AJAN. VERKKOKAUPPA ON AVOINNA KOKO SENKIN AJAN, MUTTA TOIMITUKSET ALKAVAT VASTA 09.01.2023. TUONA AIKANA VERKKOKAUPASSA MYÖS UUSIA ERIÄ MEHILÄISVAHALEVYISTÄ.

KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLEMME ! OIKEIN RAUHALLISTA JOULUNAIKAA JA KAIKKEA HYVÄÄ VUONNA 2023 !