Tervetuloa verkkokauppaamme

Ostoskori tyhjä

Aloe Vera -geeli 500 g

19,50 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Aloe Vera -geeli 500 g

Valmistettu puhtaasta Aloe vera -mehusta. Voidaan käyttää sellaisenaan kosteuttavana ja ihoa rauhoittavana geelinä tai pohjana erilaisille hoitaville seerumeille ja geeleille. Sopii erityisen hyvin kuivalle ja ärtyneelle iholle ja on tunnetuin apu auringonpolttamalle iholle.

Säilyy avattuna yhden vuoden.

Sisältää: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerine, Polysorbate 20, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol.

Yksityiskohdat

Aloe Vera -geeli 500 g - 5510

Valmistettu puhtaasta Aloe vera -mehusta. Voidaan käyttää sellaisenaan kosteuttavana ja ihoa rauhoittavana geelinä tai pohjana erilaisille hoitaville seerumeille ja geeleille. Sopii erityisen hyvin kuivalle ja ärtyneelle iholle ja on tunnetuin apu auringonpolttamalle iholle. Säilyy avattuna yhden vuoden. Sisältää: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerine, Polysorbate 20, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol. Tee se itse -käsidesi : 1/3 dl 40 % alkoholia 2/3 ALOE VERA -geeliä 40 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä Sekoita huolellisesti ja pakkaa esim.

Lisätiedot

Tuotekoodi 5510
Paino 0.5000